söndag 27 december 2009

Nu är Julen över, snart nytt år

det har rullat på som sjutton nu dom senaste dagarna.
Jag överlevde Julen, trots fyrtio försök till kola kokandets.
Men jag klarade det. Alltså vilka kolor.
En riktigt favorit hos hela familjen.
Har inte fota så mycket mat eller paket bilder.
Har faktiskt struntat i det.
Orkade inte alls lägga energi på. Men våran riktiga gran blev fotad.
Nästa år så kommer våran riktiga gran bli snösprayad.
Så den blir vit och fin..















Nu inväntas den Årliga Nyårsmiddagen med Familjen Åkerströms.
Det blir det klassiska Oxfilé. Men vad ska vi ha till ?
Har några dagar att fundera.
Räkcoktail kanske till förrätt
Efterrätten får jag ta en riktig funderare på.

Det blev ett kort inlägg idag.
Men man vet aldrig när tanten får ett anfall och börja blogga som en tok igen !
Kram
 

3 kommentarer:

mumsfillibaba sa...

God fortsättning!!
Låter som härligt avkopplande julhelg.
Potatis i någon form är väl godast till oxfilé. Rotfruktsgratäng, rostade rotfrukter eller hasselbackspotatis kanske?! Och färska kokta grönsaker (blomkål, broccoli, sockerärtor....)och Leilas rödvinssås med chipotle är smaskens till oxfilé!!

Anonym sa...

Sofie:
Åååh såsen lät ju suveränt smarrig.
Ska nog lägga en blick på den.
Mmmm. Tack för tipsena !!
// Johanna

Anonym sa...

Skär skåror i oxfilen och fyll med tex soltorkade tomater och ädelost. Det är mumsigt! potatisgratäng med mycket vitlök och en pepparsås till, mumsigt!

/Uwis