söndag 24 maj 2009

Förresten, vill ni ha receptet på Key...

Lime Pie ?
Här får ni de.. Vassegooooda
3oo gr Digestiv kex
1 tsk Vaniljsocker
1 tsk Kanel malen
100 gr smält smör
1 burk kondenserad mjölk
1 dl färskpressad Limesaft (cirka 5 st lime)
4 st äggulor
1,5 blad gelatin
Krossa Kexen tillsammans med Vaniljsocker och kanel.
Smält smöret och rör ner det i bunken med kexsmulet.
Tryck ut kexröran i form med avtagbar kant.
Släng in i ugnen i 200 grader i 5 min.
Låt kexbotten svalna av .
Blanda äggulan, kondenserade mjölken, limesaften och gelatinet.
Skall röras ej Vispas !
(Gör gelatinet enligt förpackningen)
Häll sedan smeten i formen på den svala Kexbotten och låt den stå MINST 4 timmar i
Kylen innan servering...
Servera med färsk frukt och grädde.. Det går bra med Burkfrukt oxå.
Receptet finns på Kondenserade Mjölken oxå... Ciao

1 kommentar:

Uwis sa...

Bjussar du på sånna dära goda drinkar och god paj så kommer jag på stubben ;)